Film Festival Cannes

dinsdag 18 mei 2004

Cannes Film Festival.
We zijn gecharterd door Interbrew,
een brouwerij uit Belgie.
Alles staat in het teken van
Stella Artois, een Belgisch bier.

12 tot en met 19 mei.

Film Festival Cannes met Stella Artois.
Nadat we de crew van Interbrew aan boord hebben genomen in Nice en hebben meegeholpen met het laden van alle spullen zijn we op weg gegaan naar Cannes waar we voor anker blijven tot de 19e mei. Het schip werd omgetoverd in een groot reclame bord voor Stella Artois, er werden overal stickers geplakt met het merk, zelfs in het zwembad kwam er een sticker met het logo.

Voor de charter was er elke twee dagen een embarkation om nieuwe gasten aan boord te nemen die uitgenodigd waren om het festival mee te maken. Het brengt een hoop werk met zich mee maar we hebben ook een paar voordeeltjes om aan boord te zijn. De charter heeft voor het Carlton hotel twee tenten waar een concert word gegeven en partijen worden gegeven. We hadden Axella Red aan boord, een Belgische bekendheid die een concert gaf voor de gasten en waar we als crew ook heen konden. Een fantastisch feest dat tot 2 uur voor de crew duurde omdat dan de laatste tender voor ons weer retour ging naar het schip. De volgende dag hadden we ontbijt om 6 uur in de morgen dus een paar uurtjes slaap was wel welkom.

De cruise zit erop, het is nu 20 mei en ik zit in een café in Nice. Gisteren hadden we de laatste uitspatting van het Cannes film festival. Er was nog een groot feest georganiseerd voor de gasten en de crew van SeaDream I & II in de tent voor het Carlton Hotel. Eerst hebben de gasten nog gedineerd aan boord, het was een vroeg diner maar de gasten kwamen allemaal laat binnen omdat ze van de zon genoten op het dek. Nadat we klaar waren nog naar het feest geweest en vanmorgen weer vroeg begonnen voor het ontbijt en om het schip klaar te maken voor de volgende charter. Als verrassing hadden we maar liefst 12 pallets met softdrinks en wijnen om aan boord te brengen. Pas om drie uur waren we klaar met het laden van het schip.