2005-2006

 

Verrassend begin 2006

Na een jaar bij Brasserie Bark te hebben gewerkt werd mij duidelijk dat ik de gastronomie
 en het vak dat ik met liefde uitvoer een warm hart toe draag.

Deze gedachte heeft mij ertoe gebracht om om mij heen te kijken om te zien 
wat mijn mogelijkheden zijn in de gastronomie.

Ik denk een fantastische uitdaging te hebben gevonden in een bedrijf in
 Ouderkerk aan de Amstel, ‘t Jagershuis. 

Met mijn kennis en ervaring ga ik het team versterken in ‘t Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel per 1 februari 2006.

Gastronomie en gastvrijheid op 15 min. van Amsterdam.

Restaurant-hotel ‘t Jagershuis is gevestigd in een schitterend monumentaal pand, direct aan het water van de rivier de Amstel in het historische plaatsje Ouderkerk aan de Amstel.
Bij ons vindt u de rust van een landelijke omgeving, terwijl u binnen een kwartier in hartje Amsterdam, de Rai of Schiphol bent.

Monumentaal pand met uniek terras aan het water. 
De vroegste gegevens over ‘t Jagershuis stammen uit de 17e eeuw. Pas na een ingrijpende verbouwing in 1964 kreeg het haar huidige uiterlijk en bestemming als restaurant-hotel: er werd een zijvleugel in landelijke stijl gebouwd waarin 9 hotelkamers en 2 suites werden gerealiseerd. Pal op het zuiden, ingesloten door het hoofdgebouw, de vleugel en het water, ontstond een binnenplaats waar een prachtige oudhollandse binnentuin werd aangelegd.
Onder de natuurlijke parasols van de catalpas biedt dit majestueuze terras een weids uitzicht over de rivier en de aan de overkant gelegen dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel.
Er wordt gezegd dat het spel tussen water en licht nergens mooier is dan hier.

 

 

 

 

Nieuwe eigenaren, eigentijdse uitstraling
.

Sinds 2002 zijn Evelyn Boelhouwer en Vasso Panagoulopoulos de nieuwe eigenaren van
‘t Jagershuis. Samen met de dagelijkse leiding werken zij aan een nóg hoger niveau van het restaurant-hotel. Zo is met de komst van chef-kok Dimitry Mulder het niveau van de keuken tot nieuwe hoogten gestegen. Onverminderd blijft natuurlijk het streven om het u tijdens uw verblijf aan niets te laten ontbreken. Er waait een eigentijdse en aangenaam frisse wind door ‘t Jagershuis: kom (weer) eens langs, wij zullen u verrassen!

 

Jaartje ouder

Hallo, Dat is alweer een tijdje geleden dat ik aandacht heb besteed aan mijn website.
Er is een hoop tijd voorbij gegaan maar ik heb niet stil gezeten.
Ik heb een heerlijke baan waar ik het goed naar mijn zin heb.
De hele zomer op de fiets naar mijn werk in Amsterdam gegaan, waardoor ik lekker in mijn vel zit en een kilootje 
of acht minder weeg dan toen ik begon bij Brasserie Bark.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben nu alweer een jaartje in Nederland, ik hoef er niet meer weg wegens financiële verplichtingen zodat ik vrij ben om van het leven te gaan genieten. Een mooi huis met een goede baan en kerngezond begin ik aan de volgende periode in mijn leven. 

Wat dat te bieden heeft??? wie weet?
Ik laat af en toe iets van me horen via deze site….

Het zit erop

Zoals de titel al zegt, zit het erop.
Ik heb bij BP 
Bijleveld 13 weken lang
een kwalitatief hoogwaardig
 kopje koffie
gepromoot.
In november kreeg ik de gelegenheid om via 
werving en selectie van Multiman bij de BP als 
project manager aan de slag te gaan.
 Een mooie titel voor iemand die 3 maanden lang
 koffie aan de man moest brengen.
Het ging om een test periode van 3 maanden om te
 zien of de klant over te halen was om een beter kopje 
koffie te nuttigen langs de snelweg.
Het project is zeer zeker geslaagd te noemen.

Naast de Douwe Egberts automaat
 kwam
er een Cimbali espresso machine te staan waar
 we met Smit & Dorlas koffie bonen een lekker kopje
 koffie verkochten.

Met een prijsverschil van € 0.50 moest ik
met een goed
verhaal komen om de klanten
te overtuigen om voor de
 vers gemalen
bonen koffie te kiezen. Dit is goed gelukt
 en door veel feedback te geven is men nu bezigom 
door te gaan met deze koffie.

Mijn taak zit erop en met wat

aanpassingen gaan ze bij de BP door met de koffie.
Ik heb met veel plezier gewerkt in het Wild Bean Café 

waar de machine stond opgesteld.

Goed de winter doorgekomen want het
 was niet makkelijk om een nieuwe baan te vinden 
eind 2004.

Nu klaar om een fantastische nieuwe

uitdaging aan te gaan in Amsterdam.

Daarover later meer,
 eerst even een weekje
genieten van wat vrije tijd.