Cruise 18-1 t/m 25-1-2004

maandag 19 januari 2004

Vanmiddag even aan land geweest om mijn toilette artikelen bij te vullen, gelijktijdig even naar een externe harde schijf gekeken. Sinds ik 8000 nummers heb overgenomen op mijn laptop blijft er weinig ruimte over voor wat extra software of foto’s.

20 januari.
St John’s, Antigua. Vorige week was ik een paar uur extra vrij in de middag toen we hier waren. Toen genoeg gezien om te besluiten dat ik nu na de lunch nog even een tukje ga doen. Vanavond hebben we diner op dek.

21 januari.
Charlestown, Nevis. In de middag in zee gezwommen. De gasten genieten van de watersport en wij konden aan de zijkant via de bunker station even gaan zwemmen. Het is mooi weer met weinig te doen op het eiland. Straks chefs diner en morgen zijn we alweer in Sint Barts halverwege de cruise.

Een panorama foto van het eiland Nevis.

24 januari.
Virgin Gorda, Britisch Virgin Islands. De laatste dag van de cruise, gisteren waren we in Jost van Dyke voor de barbeque. Een zeer goed geslaagde barbeque met mooi weer en tevreden gasten. Na het werk nog naar Foxy geweest, dat is een bar in Greath Harbor van Jost van Dyke. Met deze groep gasten was het een waar feest, we dansten met iedereen en iedereen had het geweldig naar zijn zin. Vanavond het laatste diner voor deze passagiers dan begint er morgen een belangrijke cruise voor ons.