Cruise 11-1 t/m 18-1 2004

zondag 11 januari 2004

Charlotte Amalie, St Thomas->
Marigot, St Martin–>
St John’s, Antigua–>
Charlestown, Nevis–>
Gustavia, St Barts–>
Jost van Dyke, BVI–>
Virgin Gorda, BVI–>
Charlotte Amalie, St Thomas

12 januari.
We zijn in Marigot, St Martin. Gisteren is de cruise begonnen met hetzelfde aantal gasten als de voorgaande cruise. Het maakt het allemaal een stuk gemakkelijker als er 65 gasten aan boord zijn dan als we een vol schip met 100 passagiers hebben. Na wat wisselingen in de crew is onze vertrouwde kapper weer terug dus gisteravond na het werk gelijk alles kort laten knippen. Het ziet er weer aardig kaal uit.

14 januari.
the unexpected!

Met het kapiteins welkoms diner zijn we allemaal op de buhne van de main salon geroepen om tijdens zijn introductie van zijn staf mee te maken dat we uitgeroepen zijn tot de beste cruise line met een 6 star rating. We hebben de directie van www.cruisereport.com  aan boord en deze hebben ons voor het jaar 2003 een 6 sterren rating gegeven. Een geweldige prestatie voor zo’n jong bedrijf. Via de website van cruisereport kan je alles volgen, waaraan we moeten voldoen om dat te verdienen

Gisteren waren we in St John, Antigua. Een eiland die een hoop geld vraagd voor de taxi om naar het strand te gaan. Ik was de lunch vrij maar had geen zin om 30 tot 40 dollar te betalen voor een ritje naar het strand. Dus in het stadje een beetje rondgelopen en weer vroeg aan boord om klaar te zijn voor diner aan dek.

15 januari.
Vandaag waren we in St Barts, Mooi weer gehad en een diner op dek geserveerd. Vanmiddag niet aan land geweest maar een tukje gedaan om fris weer aan het werk te beginnen.
Nu zit ik in de crewmes aan mijn website te werken. Even proberen om de 6 stars award weer te geven op mijn site. Hier gaat alles lekker, we hebben niet zoveel gasten aan boord om echt in de stress te raken. Morgen hebben we een barbeque in Jost van Dyke altijd een hoogtepunt van een cruise.

16 januari.
Fantastisch mooi weer, de barbeque was goed geslaagd. Lekker bruin geworden. Na diner op dek gaan we met zijn allen naar Foxy’s. Een bar aan een haventje bij Jost van Dyke.
Foxy’s was niet zo geslaagd als de vorige keer. Maar toch even lekker om na het werk ergens anders iets te gaan drinken.

17 januari.
We waren in Virgin Gorda, mooi weer gehad en in de middag lekker geslapen. De laatste diner geserveerd van deze cruise, morgen nog een ontbijt service en dan kan de nieuwe cruise weer beginnen.