Cruise 15-2 t/m 18-2 plus 3 dagen charter tot 22-2-2004

dinsdag 17 februari 2004

16 februari.
De tweede dag van de nieuwe cruise zit erop. Gisteren zijn we uit Puorto Rico vertrokken naar Gustavia, St Barts. We hebben een gemengd gezelschap aan boord, 44 passagiers zijn van hetzelfde bedrijf als de voorgaande charter. Daarnaast hebben we een hoop travelagenten en charter inspecteurs en nog een paar reguliere passagiers wat het totaal op 85 personen maakt. We zouden morgen naar Jost van Dyke gaan voor een strand barbeque, helaas moeten we dat missen omdat het strand al bezet is door ons zuster schip. In plaats van Jost van Dyke gaan we naar Philipsburg in Sint Maarten. Kunnen de gasten inkopen gaan doen en een paar stranden bezoeken. De strand barbeque is nu verplaatst naar Virgin Gorda op de 18e.

17 februari.
Philipsburg, Sint Maarten. Een rustig ontbijt en lunch gehad, de gasten vermaken zich aan land. We hebben net het diner op dek gehad, een mooie avond met een beetje wind. Morgen de laatste dag met de strand barbeque op Virgin Gorda. Met die korte cruises is er niet veel te beleven, een hoop werk en voor je het weet zijn de gasten alweer van boord.

18 februari.
Virgin Gorda, strand barbeque op Prickley Pear. Ik ben net terug van het strand, het was weer een groot succes. In de morgen was er een hoop wind maar dat nam in de middag af met een lekker zonnetje was het weer een goede dag op het strand. Vanavond het laatste diner en morgen komt er weer een nieuwe groep.

Drie dagen charter.

San Juan, Puorto Rico–>
Gustavia, St Barts–>
Virgin Gorda–>
Puorto Rico

22 februari.
De drie daagse charter is alweer voorbij. Het was een groep van 68 sales mensen van middel klas hotels die voor hun hoge omzet een cruise hadden gekregen. Ze zijn gekomen om feest te vieren en dat hebben ze ook gedaan. Er werd een hoop gedronken en ze waren onder de indruk van de service, de service die ze kregen hadden ze nog niet meegemaakt. Niet echt een afspiegeling van onze gewone gasten.

We zijn nu weer in San Juan, Puorto Rico voor de laatste keer.

San Juan, Puorto Rico