Loopbaan,
2010-heden
Beveiliger.
Risk Security Holland B.V.
Als allround beveiliger inzetbaar op allerlei objecten en festivals met als zwaartepunt de horeca.
Sinds februari 2015 werkzaam als centralist bij ACCi “Alarm en Comunicatie Centrum ING” .Dit hield op in november 2019 nadat Acci verhuisde naar Rotterdam.
2010-2011
Beveiliger.
Trigion Aviation Security.
In Opdracht van Schiphol zorgen voor een security check volgens de procedures van Schiphol.
2009-2010
Aspirant Beveiliger.
In kader van de opleiding Beveiliger 2 die ik bij Guard Academy in Amsterdam gevolgd heb stage gelopen bij V&D buikslotermeerplein, De Bijenkorf en het Stadsarchief. Allen in Amsterdam.
2008-2009
Restaurant Manager.
Bij Restaurant IJmond in IJmuiden.
Werken aan een toekomst met de mogelijkheid om het in de toekomst samen met de dochter over te nemen.
2008-2008
Maitre.
Bij Restaurant ‘T Brouwerskolkje te Overveen.
Verantwoordelijk voor een uniek restaurant met een geweldige keuken.
2006-2008
Gastheer.
Bij Hotel Restaurant ‘T Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel.
Op een vlotte en gezellige manier werken met culinaire hoogstandjes.
2005-2006
Hoofd bediening.
Bij Brasserie Bark in Amsterdam.
De specialiteiten van Brasserie Bark zijn de geneugten van de zee: verschillende soorten oester, kreeft, en fruits de mer, een indrukwekkende schaal met schelp- en schaaldieren op ijs.
2004-2005
Project manager.
Via werving en selectie verantwoordelijk voor een pilot project bij BP Bijleveld.
Een kwalitatief hoogwaardig kopje koffie aan de man brengen zodat het station zich onderscheid van andere tankstations.
Op contract basis.
2003-2004:
Gastheer SeaDream II.
Bij SeaDream yacht club op hoog niveau zorgen voor gastheerschap.
Op contract basis.
2002-2003:
Diverse Horeca functies.
Maart en April als Oberkelner bij Hotel L’Europe,
horeca en catering medewerker bij verschillende 5* hotels en restaurants.
Op uitzendbasis en kort contract.
2002-2002
Bedrijfsleider.
Restaurant “De Zaanse Poorter”.
Opzetten van een klein luxe restaurant.
Frans- Nederlandse klassieke keuken met service op een hoog niveau.
2001-2002
Horeca Manager.
Stichting Nationaal Luchtvaart museum Aviodome.
Verantwoordelijk voor het verzorgen van vergaderingen, feesten en partijen voor Congres & Catering.
Koffie corner beheren voor het museum.
2000-2001
Teamleider productie.
Alpha Flight sevices B.V.
Opstellen en uitvoeren van de werkplanning, coachen en begeleiden van medewerkers,
product bewaking d.m.v. kwaliteit en hygiëne voorschriften.
1999-2000
Assistent Horeca Manager.
Schouwburg Amstelveen.
Begeleiden van medewerkers met buffet en
Garderobe diensten, kaartcontrole en kasafhandelingen.
1997-1999
Assistent Service Manager F&B.
Hotel Mercure Amsterdam aan de Amstel.
Dagelijkse leiding van de bar, bistro, banqueting en restaurant afdeling.
Planning personeel en toezicht op kwaliteit.
1993-1997
Headwaiter.
Seabourn Cruise Line Oslo.
Verantwoordelijk voor het verzorgen van Ontbijt,
lunch en diner op een 5 * plus niveau.
1992-1993
Chef de rang.
Hotel Schweizerhof, Basel, (Zwitserland).
Als gastheer werkzaam in het restaurant en de bar.
Het verzorgen van het ontbijt, lunch, diner en partijen.
1991-1992
Hofmeester.
Legerplaats Seedorf, (Duitsland).
Als gastheer werkzaam in de bar en de eetzaal van de onderofficiers mess.
1990-1991
Chef de rang.
Alliance restaurant Molen “De Dikkert” Amstelveen.
1989-1990
5e jaars leerling gastheer.
Restaurant ’t Swarte Schaap Amsterdam.
1988-1989
4e jaars leerling gastheer.
Restaurant Brederode Santpoort.
1987-1988
3e jaars leerling gastheer.
Hotel Iepenhove Bloemendaal.