Het jaar 2019 is begonnen

Het nieuwe jaar is alweer begonnen, het gaat snel als je de feestdagen aan het werk bent.
Aan het werk bij de ING als medewerker van ACCI, een fijne werkomgeving waar je als beveiliger met voldoening aan het werk bent.
Om een idee te geven wat de werkzaamheden inhouden plaats ik de tekst van de vacature welke CBRE heeft uitstaan.

Centralist Alarm & Communicatie Centrum ING (32 uur) – Amsterdam

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers.

Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Functieomschrijving

In deze functie werk je op de locatie van ING te Amsterdam. Als Centralist Alarm & Communicatie Centrum ING (ACCI) ben je verantwoordelijk voor het nemen van adequate acties bij alarmen/calamiteiten/crises. In deze functie werk je in onregelmatige ploegendiensten waarbij je 7 diensten achter elkaar werkt en vervolgens 4/5 dagen vrij hebt. ACCI is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.

Als Centralist behandel je vragen van medewerkers met betrekking tot autorisaties, mutaties, hulpverlening en alarmmeldingen uit systemen. Je verwerkt de meldingen in de bijbehorende beveiligingsalarm- en meldsystemen, je zorgt hierbij dat je de juiste prioriteiten geeft aan de afhandeling. Schat de reikwijdte en consequenties van de melding in en handel deze op correcte wijze af. Indien nodig zorg je voor een escalatie naar betrokkenen en/of leidinggevenden.

Daarnaast bestaat een deel van jouw werkzaamheden uit administratieve verwerking, vastlegging en archivering. Jij ziet toe op naleving van administratieve procedures en stuurt waarnodig bij.

Een belangrijk onderdeel van deze functie is dat je het eerste aanspreekpunt bent voor in- en externe hulpverleners zoals Bedrijfs Gezondheids Dienst, Bedrijfs Hulpverlening, politie en brandweer bij calamiteiten/stressmeldingen/ vragen. Informeer, indien nodig, zo snel mogelijk de juiste personen, instanties, bedrijven of verantwoordelijken binnen de bedrijfsonderdelen en stuur hen eventueel aan.

Het in acht nemen van de veiligheidsvoorschriften bij uitvoering van werkzaamheden is zeer belangrijk. Je meldt pro-actief en verhelpt onveilige situaties. Je doet waarnodig verbetervoorstellen om het werk op een veiligere manier uit te kunnen voeren.

Bevoegdheden

De functie vereist goede kennis van de ING/CBRE bedrijfsprocessen, -producten, -diensten, alsmede een goede kennis van de heersende wetten, normen, voorschriften, instructies en de zogenaamde “Veiligheidsstraat”

Op de hoogte zijn van het afbreukrisico bij onjuiste besluiten of de consequenties bij het onvoldoende in controle zijn.

Flexibiliteit vereist aangezien de werkzaamheden deels buiten de reguliere kantoortijden plaatsvinden, er wordt volgens planning deelgenomen aan de consignatiedienst. Het (zeer) vertrouwelijke karakter van de ter beschikking staande ING/CBRE- en overige informatie vereist voorzichtigheid in de omgang hiermee.

Er is een hoge mate van discretie en integriteit vereist.

Wat heb jij CBRE te bieden?

·         De functie vereist een MBO opleidingsniveau

·         Basisdiploma Beveiligingsbeambte vereist

·         Uitstekende communicatieve vaardigheden

·         Actieve kennis van de Engelse taal

·         Stressbestendigheid is een must


Locatie
Amsterdam

Een fijne opdrachtgever om voor te werken, daarnaast heb ik nog voldoende variatie in opdrachtgevers om mijn werk met plezier te blijven uitvoeren.

Afgelopen kerst aan de slag geweest bij Hotel Andaz op de Prinsengracht en als afsluiting van het jaar bij een Gatsby feest geassisteerd in Hotel The Grand op de Oudezijds Voorburgwal te Amsterdam.